T.v. Knivterrorn. T.h. En av knivarna. Faksimil YouTube

VIDEO: Palestinska ynglingar försöker knivhugga poliser

384 Shares

En polisman knivhöggs när två unga palestinska terrorister gick till attack i den israeliska huvudstaden Jerusalem.

Det var på torsdagen som knivterroristerna överraskade stationerade poliser vid en av portarna till Gamla staden, rapporterar Times of Israel.

Poliserna öppnade eld mot palestinierna som högg intensivt. En av terroristerna oskadliggjordes genom att skjutas ihjäl på plats medan den andre vårdas på sjukhus.

LÄS ÄVEN: Palestinier våldtog och mördade judisk tonårstjej – hittades naken med halsen avskuren och magen uppsprättad

Israelisk polis meddelar att de utreder omständigheterna kring terroristattacken.

Skolas till att bli mördare
De två terroristerna var mycket unga och det israeliska forskningsinstitutet Palestinian Media Watch har samlat flera klipp från den palestinska terroristorganisationen Hamas barnprogram där det framgår att barn i tidig ålder skolas till att vilja döda judar.

Svenska skattebetalare finansierar
Sverige bistår den palestinska myndigheten med över 800 miljoner kronor per år. År 2017 överförde Sverige ännu mer, 974 miljoner kronor, till Palestina – bland annat 60 miljoner extra som inte använts i ett annat biståndsland.

Ekeroth (SD) konfronterade Wallström
År 2015 konfronterade Sverigedemokraternas tidigare riksdagsledamot Kent Ekeroth utrikesminister Margot Wallström om hennes passionerade stöd till den palestinska myndigheten.

LÄS ÄVEN: Israels försvarsdepartement avslöjar: Så mycket tjänar en palestinsk terrorist

384 Shares

Kommentarer förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.