I ett videoklipp syns hur en pojke omringas och får gå ned på knä där han tvingas kyssa angriparens skor innan han plötsligt sparkas i huvudet. Därefter tvingas pojken av kläderna medan han gråter och vädjar. Gänget beordrar sedan pojken att springa naken och utan skor intill deras bil.

Samhällsnytt har vid flera tillfällen uppmärksammat hur ett nytt brottsbeskrivande ord myntats i Danmark och fått stor spridning. Det är ’dominanskriminalitet’ och rör sådant våld som framför allt invandrare begår mot danskar. Våldet beskrivs vara grovt, hänsynslöst, oprovocerat och vanligt förekommande i vardagen. I Sverige har ett liknande ord fått spridning: ’förnedringsvåld’.

Det senaste året har vi tagit del av mängder med videoklipp som visar hur gäng utsätter ensamma offer för brutala handlingar såsom att föra in en pistol i munnen, stampas i huvudet, tvingas kyssa skor och blir urinerade på.

LÄS ÄVEN: Nytt brottsbegrepp etableras i Danmark: ”dominanskriminalitet”

Kysser sko och krälar helt naken på marken

Vi kan återigen visa ett exempel på våldsfenomenet som vinner terräng i Sverige. Ett videoklipp som uppges vara filmat vid ett parkområde i södra Sverige visar ett gäng klädda i bland annat Adidasbyxor medan de förnedrar och sparkar en pojke som bitvis syns helt naken i bild.

Det framgår inte när händelsen inträffade och bakgrunden är ännu okänd. I videon påtalar gärningsmännen, varav en benämns ”Elamo”, att brottsoffret är ”skyldig cash”. Nedan följer samtalet som pågår medan brottsoffret krälar naken och gråtandes på gräset.

– Alla pengar, allt mannen.
– Vad gör du? Gör du det?
– [Gråter] Mamma.
– Har jag sagt att du kan resa dig upp eller?
– Förlåt [Gråter] Aj.
– Ah?
– Vad har jag gjort?
– Vad har du gjort va? [Sparkar i huvudet]
– Du är skyldig mig cash! [Sparkar i huvudet]
– Ni ska få, ni ska få fucking allt.
– [Ohörtbart] Klart du ska skrika emot också!
– Förlåt men det gör ont, det är reflex. Det… [Gråter]
– Varför har du inte tagit av dig strump… strumporna?
– Förlåt, förlåt. Så.
– ”Elamo”, jag tycker vi ska, jag tycker vi ska köra en liten runda med bilen alltså.
– Svär jag tycker också det.
– Ställ dig upp du ska springa.
– Va?
– Ställ dig upp!
– Kom igen [Ohörtbart namn] Får jag ta på mig?
– Nej.
– I alla fall skorna om jag ska springa?
– Nej.

OBS! Videon nedan innehåller våldsamma och kränkande bilder. Känsliga tittare varnas.

Vi har anonymiserat offret genom att sudda bilden och förvränga hans röst.

LÄS ÄVEN: VIDEO: Svensk förnedras och misshandlas av invandrargäng – tvingas stoppa pistol i munnen

Trend med att kyssa skor

Det är inte första gången vi påträffar den här typen av händelse. Det senaste året har vi tagit del av flera videoklipp som illustrerar fenomenet. Vid ett tillfälle i slutet på förra året uppmärksammade vi hur ett gäng omringade och tvingade en pojke att gå ned och kyssa förövaraens skor för att sedan misshandlas.

Publiceringen besvärade misstänkt gärningsman vilket resulterade i att han hotade att avrätta Samhällsnytts reporter Simon Kristoffersson ”iskallt”. Videoklippet från den händelsen kan ses nedan.

LÄS ÄVEN: Samhällsnytts journalist utsatt för mordhot från kriminella: ”Jag ska avrätta dig iskallt”

LÄS ÄVEN: Rapartist romantiserade kriminellt liv – kidnappades och förnedrades

Vet du mer om händelsen? Kontakta Simon på [email protected]!
authorimage

Varför publicerar vi videon?

Den publiceras då vi anser det vara av allmänintresse att få reda på om den bistra verklighet många lever i idag. Våra publiceringar har lett till att debatten om svenskfientligheten och förnedringsvåldet kommit upp till ytan, vilket i sig är viktigt, då inte minst svenskfientliga våldet länge ignorerats.

Utöver det har våra tidigare publiceringar av liknande videos lett till att polisen agerat, förövarna kunnat spåras och videos använts som bevismaterial mot gärningsmännen.

Tyckte du att detta avslöjande var intressant?

Stötta då tidningen med en donation! Utan ert stöd kan vi inte fortsätta vårt arbete med att göra det som gammelmedia ignorerar.

Du kan 1) Swisha: 123 083 3350 2) Fylla i formuläret nedan ?, eller 3) klicka HÄR för övriga alternativ

Tack på förhand!