Nu är augusti månad snart slut. I skrivande stund har vi lyckats samla ihop 100 procent av augusti månadsbudget och når upp till målet även denna månad! Vi är tacksamma för allt stöd – tack vare det kan vi fortsätta och utöka verksamheten!

Vi har valt att inte använda prenumerationer, plus-tjänster eller dylikt för att få så stor spridning som möjligt och göra det enkelt för nya läsare. Därför påminner vi er varje månad om att ert stöd är avgörande!

Fördelen med en finansiering helt genom ert stöd är att vi inte längre kan skadas av våra politiska motståndares attacker mot vår ekonomi och dessutom att ni slipper reklam och därmed får en sida med ett renare utseende som också laddas snabbare.

Tack vare ert stöd kan vi:

– Fortsätta satsa på webb-TV. Se vår första lilla produktion här. Idag publicerades vårt första längre reportage Ni kan se det här. Tack vare ert stöd har vi påbörjat samarbete med en filmare/redigerare som hjälper oss med dessa produktioner. Fler produktioner planeras och med ert fortsatta stöd kan vi fortsätta.
– Vi håller på att slutföra rekryteringen av en ny medarbetare som kommer avlasta existerande redaktion, främst på förmiddagar och helger.
– Ytterligare fokus kan läggas på grävande reportage och egna nyheter.

Glöm därför inte att fortsätta stödja oss eller ha igång automatiska överföringar! Läs här om de olika sätt du kan donera till vår verksamhet så vi har råd att fortsätta utvecklas!

Tack på förhand! Tillsammans gör vi medielandskapet i Sverige lite mer sunt!