EuroMillions-fansen har väntat otåligt på årets andra Superdragning och nu är den äntligen här. Du undrar säkert vad som är så speciellt med den här lotteridragningen. Jo, jackpotten börjar på 130 miljoner € (efter avdrag 104 miljoner €). Inget annat lotteri i Europa har en sådan startjackpott.

EuroMillions Superdragning har fantastiska jackpottar

EuroMillions som lanserades 2007 är ett lotterisamarbete mellan nio europeiska länder och är idag Europas största lotteri. Till många spelares glädje arrangerar EuroMillions en Superdragning några gånger om året. Dessa dragningar är extra populära då startjackpotten är på 130 miljoner € och om ingen har de rätta numren kan den växa upp till 230 miljoner €.

Att jackpottarna är massiva kan du se i tabellen nedan som visar de fem senaste utedelade Superdragningsjackpottarna.

Enligt EuroMillions regler höjer lotteriet jackpott-taket med 10 miljoner € när någon vinner maximibeloppet. Detta hände senast i oktober 2021 och därför kan nuvarande jackpott växa till 230 miljoner €, som då kommer att vara ett nytt rekord för EuroMillions och även vara den största utdelade lotterivinsten i Europa. Det finns även 12 vinstgrupper med mindre vinster som du kan vinna med delvisa nummermatchningar.

Spänningen är stor bland lottospelare i Europa. Kommer någon att vinna jackpotten på 130 miljoner € (efter avdrag 104 miljoner €) i kommande dragning eller fortsätter den att växa och sätta nya rekord?

Spela på EuroMillions Superdragning från Sverige

I stället för att bege dig till Frankrike, Spanien, Storbritannien, Irland, Schweiz, Belgien, Luxemburg, Portugal eller Österrike för att köpa en kupong kan du spela på EuroMillions Superdragning genom att betta på det officiella lotteriets dragningsresultat hos lotteribettingtjänsten theLotter Sverige.

För att betta om jackpotten och de övriga vinsterna behöver du skapa ett spelkonto hos theLotter Sverige och sedan är det bara att välja EuroMillions Superdragning från listan med 55+ internationella lotterier. Följ sedan stegen nedan så kommer du lätt igång!

1. Välj spelform och därefter dina nummer!
2. Klicka på Betta-knappen!
3. Betala för dina bets!
4. Vänta på dragningen!

“Bara tanken på att man har en chans att vinna jackpotten är enormt spännande“, säger theLotters Sverigerepresentant John Ryott. “Och oavsett om du bettar eller åker ner till ett av länderna och lämnar in en lottokupong hos ett lotteriombud är vinstoddsen lika stora.“

Om du vill vara med och betta om den boostade jackpotten på 130 miljoner € (efter avdrag 104 miljoner €) är det bara att klicka dig in på theLotter.se!

Om theLotter

theLotter grundades 2002 och är idag ett av världens ledande lotteritjänster online. Företaget fick svensk spellicens sommaren 2020 och erbjuder nu lotteribetting till spelare i Sverige.

thelotter.se drivs av Lotto Direct Limited, som är licensierad av Spelinspektionen; Licens 18Li12438. 18+. Spel kan vara skadligt om det inte sker under kontrollerade former. Spela ansvarsfullt. För mer information besök https://www.stodlinjen.se/#!/