EuroMillions-fansen har väntat otåligt på årets första Superdragning och nu är den äntligen här. Du undrar säkert vad som är så speciellt med den här lottodragningen. Jo, jackpotten börjar på 130 miljoner € (efter avdrag 104 miljoner €). Ingen annan lottodragning i Europa har en så stor startjackpott.

Du kan vara med och spela om den här otroliga jackpotten och Superdragningens övriga vinster genom att betta på resultatet i dragningen fredagen 3 mars.

Superdragningarna har fantastiska jackpottar

EuroMillions, som lanserades år 2007, är ett lottosamarbete mellan nio europeiska länder och är idag Europas största lotto. Till många spelares glädje arrangerar EuroMillions en Superdragning några gånger om året. Dessa dragningar är extra populära då jackpotten startar på 130 miljoner € och om ingen har de rätta numren kan den växa upp till 240 miljoner €.

I tabellen här nedan kan du se de fyra största Superdragningsjackpottarna som EuroMillions har delat ut.

Enligt EuroMillions regler höjer man jackpott-taket med 10 miljoner € när någon vinner maximibeloppet. Detta hände senast i juli 2022 och därför är jackpottgränsen nu 240 miljoner €. När någon vinner maximijackpotten är det ett nytt jackpottrekord för EuroMillions och även den största utdelade lottovinsten i Europa.

Utöver jackpotten har du chans att vinna från de övriga tolv vinstgrupperna om du har gissat rätt på några av numren.

Spänningen är stor bland lottospelare i Europa. Kommer någon att vinna jackpotten på 130 miljoner € (efter avdrag 104 miljoner €) i kommande dragning fredagen 3 mars eller fortsätter den att växa och sätta nya rekord?

Spela på EuroMillions Superdragning från Sverige

I stället för att bege dig till Frankrike, Spanien, Storbritannien, Irland, Schweiz, Belgien, Luxemburg, Portugal eller Österrike kan du spela på EuroMillions Superdragning genom att betta på det officiella dragningsresultatet hos lottobettingtjänsten theLotter Sverige.

När du lottobettar hos theLotter Sverige motsvarar vinsterna och antalet vinstkategorier de som finns i den officiella EuroMillions Superdragningen.

För att betta följ stegen nedan så kommer du lätt i gång!

1. Skapa ett konto hos thelotter.se!
2. Välj EuroMillions Superdragning från listan med 55+ internationella lotterier!
3. Välj spelform och därefter dina nummer!
4. Klicka på Betta-knappen!
5. Välj betalningsmetod och betala för dina bets!
6. Vänta på dragningen!

“Bara tanken på att man har en chans att vinna jackpotten är enormt spännande“, säger theLotters Sverigerepresentant John Ryott. “Och oavsett om du bettar eller åker ner till ett av EuroMillions-länderna och lämnar in en lottokupong hos ett lotteriombud är vinstoddsen lika stora.“

Hur vinster betalas ut

Om du vinner, oavsett storleken på vinsten, är det theLotter Sverige som ansvarar för att du får ut din vinst. Alla lottospelen är vinstförsäkrade och om du vinner jackpotten träder försäkringen in. Då spelen är försäkrade är det hundra procent säkert att du får din vinst. Mindre vinster betalas ut med inkomsterna från betförsäljningen.

Om du vill vara med och betta om den boostade jackpotten på 130 miljoner € (efter avdrag 104 miljoner €) fredagen 3 mars är det bara att klicka in på theLotter.se!

Om theLotter

theLotter grundades 2002 och är idag ett av världens ledande lotteritjänster online. Företaget fick svensk spellicens sommaren 2020 och erbjuder nu lottobetting till spelare i Sverige.

thelotter.se drivs av Lotto Direct Limited, som är licensierad av Spelinspektionen; Licens 18Li12438. 18+. Spel kan vara skadligt om det inte sker under kontrollerade former. Spela ansvarsfullt. För mer information besök https://www.stodlinjen.se/#!/