Amerikanska Powerball är världens kändaste och populäraste lotto, en titel lotteriet haft sedan det delade ut en rekordjackpott på 1,58 miljarder $ i januari 2016. Nu är jackpotten inte på den nivån, men ändå så pass stor att den motsvarar drygt 3 000 000 000 kronor (efter avdrag över 1,5 miljarder kr).

Du kan vara med och spela om den massiva jackpotten genom att betta på Powerballs dragningsresultat hos lotteribettingtjänsten theLotter Sverige.

US Powerballs unika jackpottar

Powerballs popularitet beror på förstapriserna som fortsätter att växa tills det finns minst en jackpottvinnare. Nya spelare tillkommer hela tiden, även från länder utanför USA, och inte undra på det när sex av världens högsta jackpottar har delats ut av just US Powerball:

Den största jackpotten på 1,58 miljarder $ delades mellan tre vinnare från Kaliornien, Florida och Tennessee. Även den femte största Powerballjackpotten delades där ena halvan gick till en kvinna i Iowa och den andra halvan till en man i New York. Det speciella med jackpottvinnaren till priset på 768 miljoner $ var att den vanns av en ung man på 24 år som hade spelat Powerball sedan sin artonårsdag.

Utöver alla dessa toppjackpottar har Powerball delat ut andra jackpottar på hundratals och tiotals miljoner dollar. Otaliga spelare har även vunnit priser från de åtta sekundära priskategorierna.

Kommer nuvarande jackpott på 353 miljoner $ (efter avdrag 180 miljoner $ att vinnas i kommande dragning eller kommer den att fortsätta och växa och platsa i tio-i-topplistan över världens största utdelade jackpottar?

Hur spelar man på Powerball från Sverige?

Du kan spela om Powerballs jackpott på 353 miljoner $ (efter avdrag 180 miljoner $) hos theLotter Sverige som erbjuder betting på internationella lotteriers dragningsresultat. Det är enkelt att betta. Följ bara stegen nedan så kommer du enkelt i gång!

1. Skapa ett spelkonto hos theLotter Sverige!
2. Välj US Powerball i listan över internationella lotterier!
3. Välj 5 huvudnummer och 1 tilläggsnummer!
4. Betala för dina lottospel!
5. Vänta på dragningen!

Vill du spela om större icke-jackpottpriser? Lägg då till Power Play som kan öka sekundärprisernas värde med upp till fem gånger.

Vinstutbetalning

Om du vinner ett pris betalar theLotter Sverige ut det. Alla lottospelen är vinstförsäkrade och dessa försäkringar träder in när ett stort pris ska betalas ut medan mindre priser betalas ut med inkomsterna från betförsäljningen.

Priser som du vinner via lotteribetting motsvarar de priser som vinnarna i det officiella lotteriet får ut i motsvarande priskategori efter att de lokala skatterna dragits av. theLotter Sverige tar inte ut någon kommission på vinster.

Har du några turnummer? Kanske är det läge att se om de för tur med sig i den kommande dragningen på lördag då US Powerball erbjuder en jackpott på 353 miljoner $ (efter avdrag 180 miljoner $).

theLotter

TheLotter grundades 2002 med en affärsidé om att köpa lotterikuponger till spelare världen över. Sommaren 2020 fick företaget svensk spellicens och erbjuder nu lotteribetting till sina spelare i Sverige.

thelotter.se drivs av Lotto Direct Limited, som är licensierad av Spelinspektionen;Licens 18Li12438. 18+. Spel kan vara skadligt om det inte sker under kontrollerade former. Spela ansvarsfullt. För mer information besök https://www.stodlinjen.se/#!/