När vi varnade för islamiseringen för 15, 20 eller 30 år sedan förlöjligades den tanken. Den avfärdades rentav som en högerkonspirationsteori. Men så står vi här, år 2023, där sju av åtta partier enkelt och snabbt vek sig för just muslimska påtryckningar. Jag är inte förvånad för det är det enkla resultatet av två faktorer: vekhet och demografi.

Ämnet islam har för mig varit centralt så länge jag kan minnas. Långt innan jag gav mig in i aktiv politik i SD år 2006 var det ett centralt problem och under mina första år inom partiet var det det jag pratade om mest. Jag varnade i ett uppmärksammat tal år 2009 (kan ses i två delar här och här) om just islam och kort efter det skrev Jimmie Åkesson sin berömda debattartikel om islam. Islamiseringen som vi pratade om då förlöjligades men så är vi här år 2023 där de övriga partierna snabbt viker sig för muslimska hot om våld.

Jimmie publicerade detta år 2020 i samma ämne:

Faller som ett korthus

Att sossarna nu viker sig snabbt som attans är ingen förvåning. Att de vill se lagförändringar, och därmed inskränka får yttrandefrihet, på grund av muslimska hot om våld och sen skyller det på SD säger egentligen allt man behöver veta om de clownerna. Som många redan skrivit och analyserat är det ungefär som att skylla en våldtäkt på en kvinna för att hon klädde sig utmanande. Sossarna fattar dock inte hur hycklande de blir. Eller så förlitar de sig på att media i Sverige låter dem komma undan när de skyller på SD.

Antingen är de aktivt ointelligenta eller, vilket är mer troligt, bottenlöst falska och förljugna, med ett ögna sneglande på den muslimska röstmassan de importerat till Sverige.

I grund och botten är det vi bevittnar nu ett etablissemang som verkar längta efter att vika sig för islam. Det är i grund och botten islamisering. Det sker på det sedvanliga sättet som det alltid skett på i historien: genom demografi och våld. Veka politiker som sossarna är nyttiga idioter.

De tror antingen att de vinner röster på det, att de blidkar och därmed undkommer muslimsk vrede eller att de lyckas få folk att tro att det är SD:s fel, eller en kombination av allt detta. Men det är lika kortsiktigt som det är fel. Islam har i det långa loppet aldrig blidkats och pajasar som sossarna kommer inte heller kunna göra det, även om man skulle låtsas att det vore eftersträvansvärt.

Men oavsett exakt anledning kvarstår det faktum att sossarna, sjuklövern rentav, tillsammans med gammelmedia, faller som korthus.

Benjamin Franklins bevingade citat är lika aktuellt som alltid:

De som skulle ge upp sin grundläggande frihet för att köpa sig lite tillfällig säkerhet förtjänar varken frihet eller säkerhet.

Viktigt att se

Precis som när Paludan brände koranen, vilket jag skrev då, och när någon annan bränner dem nu eller när Jomshof twittrar om islam, så är det viktiga provokationer. Det är viktigt för att det sovande svenska folket uppenbarligen behöver påminnas om den ideologi, och demografiska grund, som alltid är en hårsmån bort från att explodera.

Svenskar är notoriskt naiva gällande det mesta, notoriskt konflikträdda och därmed enkla att kuva. Svenskar behöver påminnas om hotet vi tagit in i landet, de behöver påminnas om hotet från den islamiska ideologin. Eftersom debatten i gammelmedia om massinvandring, islam och demografi på sin höjd är positiv, så är provokationer mot en grupp som inte tål dem nödvändiga. Det är nästan enda sättet att visa svenskarna vad de står inför.

Och vad de står inför, och vad som pågått sedan åtminstone 80-talet, är en islamisering av Sverige. Det tar sig uttryck i allt möjligt som jag ofta pratat om: hur de dominerar allt fler platser i det offentliga rummet, hur de blir tungan på vågen i val eller som nu hur de lyckas pressa veka politiker till eftergifter på grund av deras muslimska sensibiliteter.

Danmark, förvånande nog, vek sig ännu hårdare, vilket bara visar att Sverige inte är ensamt i denna problematik. Men det visar det jag, Jimmie, SD och flera andra varnat för i decennier: islamiseringen är vårt största hot. Enda sättet att bekämpa den är genom att reversera den demografiska utveckling Sverige haft – och det görs genom massiv återvandring.