➤ Ytterligare en kvinna träder fram och pekar ut Fredrik Virtanen för grova sexuella övergrepp. Sammanlagt har nu fyra kvinnor vittnat om att ha utsatts för brott eller försök till brott av Aftonbladet-kolumnisten.

Det senaste vittnesmålet kommer från en 36-årig tvåbarnsmamma som Virtanen ska ha drogat och försökt våldta när kvinnan var 19 år gammal. Övergreppsförsöket uppges ha skett på stadshotellet i Eskilstuna.

LÄS MER: Camilla Läckberg till angrepp mot Aftonbladet: ”De har ju vetat vad Virtanen gjort”

I ett inlägg på sociala medier skriver kvinnan att hon är glad att medieprofilen Cissi Wallin trätt fram och berättat, något som gett den 36-åriga kvinnan mod att göra detsamma.

LÄS MER: Cissi Wallin: Fredrik Virtanen drogade och våldtog mig

Utöver Cissi Wallin och den 36-åriga kvinnan som nu trätt fram har en 24-årig kvinna i Stockholm vittnat om övergrepp förövade av Virtanen. Dessa ska ha dessutom ha skett när kvinnan var minderårig.

En 26-årig kvinna har uppgett att hon när hon var 16 år träffade Virtanen utanför en krog i Stockholm och pressades av honom att följa med hem för att dricka sprit, detta trots att hon talade om för Virtanen att hon var för ung för att dricka alkohol. Virtanen ska vid tillfället ha varit extremt påstridig, snudd på tvingande, men den då 16-åriga tjejen vågade till sist säga ifrån och följde inte med upp till Virtanens lägenhet.

LÄS MER: #virtanengate: Aftonbladet hotar läsare med förtalsanmälningar

Virtanen har på sina egna sociala medieplattformar nekat till de nu alltfler anklagelserna om sexuella övergrepp och kallat dem för förtal.