Att ha en laddbox hemma för din elbil är ett bra sätt att spara tid och pengar. Med en laddbox kan du ladda ditt fordon när du vill och ladda när du vet att elen är billigast, vilket sparar både energi och kostnader. En annan stor fördel med att ha en laddbox hemma är den extra bekvämligheten som det innebär. Om du skaffar en Laddbox Stockholm zaptec pro kommer du t ex slippa leta efter offentliga laddstationer nära dig, vilket sparar mycket energi och pengar. 

Ett bekvämt och enkelt sätt att ladda din bil

Med en laddbox kan du ladda din elbil direkt från ditt hem, vilket ger dig möjlighet att njuta av friheten att köra utan att behöva tänka på om din bil är laddad eller inte, eftersom du alltid kommer kunna ha den fulladdad. Så vad behöver man göra för att kunna ha en laddbox hemma? Du behöver leta efter en laddbox du gillar och sen få den installerad av en certifierad elektriker. Sen är det bara att ladda. 

Ladda din bil när det är som billigast med en smart app

Med hjälp av en app som kommer från samma företag som tillverkar laddboxen kan du få tillgång till de bästa priserna och ladda din bil när det passar dig bäst. Appen ger dig realtidsinformation om elpriser, så att du alltid vet vilka tider som är mest fördelaktiga för att ladda din bil. Du kan också se hur mycket energi du har använt och hur mycket pengar du har sparat genom att ladda din bil när det är som billigast. Appen gör det också möjligt att planera framåt, så att du kan se vilka tider som kommer att vara billigast nästa dygn. 

Ett säkrar alternativ när du laddar din bil hemma

Att ladda sin bil hemma är ett säkert alternativ för att du ska känna dig lugn. Eftersom bilen står på din trädgård eller i ditt garage kan du vara säker på att ingen kan skada bilen eller göra något annat som kan göra att bilen går sönder. Vad ska man mer tänka på för att allt ska vara säkert? Självklart är det viktigt att använda rätt slags utrustning för att säkra laddningen, inklusive en jordfelsbrytare, och kabeln som kommer med laddboxen som är godkänd av leverantören. Om du försäkrar dig att allt detta är i ordning kan du vara säker på att du har en bra laddnigsplats.