Sedan den före detta UKIP-ledaren sett till att Storbritannien återfått sin självständighet från EU har Nigel Farage ägnat mycket tid åt att bevaka den fortsatta illegala invandringen till landet, något Samhällsnytt rapporterat om vid ett flertal tillfällen. På torsdagen släpper Farage sin senaste video där han undersöker vart alla migranter som flödar in försvinner då de väl tagit sig in i Storbritannien.

I maj skrev vi om att Farage efter avslöjande om hur brittiska myndigheter assisterar illegala migranter in i landet fick hembesök av polis.

– Gränsmyndigheten ska skydda våra gränser, inte vara en taxiverksamhet för illegala migranter, sa Farage.

LÄS ÄVEN: Farage gör ny comeback när Boris Johnson ifrågasätts

Farage noterar att antalet illegala migranter som kommer bara via Dover är på väg mot rekordsiffror i år med omkring 7 500 stycken. Men vart hamnar de då de väl är inne i landet? Det ville Farage ta reda på.

Fullbokade hotell

Det han fick se var hela hotell reserverade till migranterna och totalt sitter 48 000 personer under liknande förhållanden och väntar på svar på sina asylansökningar – detta till en uppskattad kostnad av åtminstone fyra miljarder pund under de nästa tio åren.

LÄS ÄVEN: Ingen rysk påverkan på Brexitomröstningen – Farage vill se ursäkter

I den lilla byn där 147 migranter, mestadels unga män, bor är unga kvinnor nu rädda för att gå ut och på hotellet vill man inte veta av några frågor.