Samhällsnytt har tidigre uppmärksammat bildandet av Arabiska partiet. I sin programförklaring uppger man sig vara ett parti för araber i Sverige med uppgift att värna ”vårt folkslag”. Nu går man steget längre och uppmanar svenskar som inte uppskattar den pågående arabiseringen och islamiseringen i Sverige att lämna landet.

https://www.facebook.com/103872098100968/posts/119287583226086/

Det är i ett utspel på Facebook som det etnoideologiska partiet riktar en anmodan till alla svenskar som inte gillar vad man beskriver som ’mångfald’ att emigrera. Man vill också att dessa avsäger sig sitt svenska medborgarskap. ”Ni har inget att hämta här” skriver partiet i ett uppföljande inlägg.

LÄS ÄVEN: Sverige har fått ett nytt parti – Arabiska Partiet vill ’värna arabers rättigheter’

Partiet skriver vidare att man vill arrangera ett utvandringsprojekt för svenskar ”som inte gillar läget”. Syftet påstås vara att främja ”integration och gemenskap”.

https://www.facebook.com/Arabiskapartietisverige/posts/119290416559136

Utspelet möter skarp kritik. I kommentarer replikerar attackerade svenskar att det är helt andra grupper som ”skapar kaos och otrygghet i Sverige” och därför borde ”åka hem”. Andra välkomnar samtidigt att partiet bekänner färg så att alla kan se vad det står för.