Fredagen den 2 juni är det åter dags för EuroMillions Superdragning, en lottohändelse som lottospelare runt om i Europa har väntat på. Det speciella med Superdragningen är att den garanterade startjackpotten är 130 miljoner € (104 miljoner € efter avdrag) och kan, om ingen vinner den, växa upp till 240 miljoner €.

Du kan spela på EuroMillions Superdragning utan att behöva bege dig till en av EuroMillionsländerna för att köpa en lottokupong. Det är bara att gå online och betta på Superdragningen på theLotter Sverige.

EuroMillions Superdragning har haft massiva jackpottar

Under åren har EuroMillions Superdragning slagit sitt eget jackpottrekord flera gånger och gjort många europeiska lottospelare superrika. Tabellen nedan visar när och i vilket land de fyra största Superdragningsjackpottarna vanns.

I varje dragning finns utöver jackpotten ytterligare tolv vinstnivåer, vilket betyder att chansen att vinna en pengavinst är 1 av 13.

Hur bettar man på EuroMillions Superdragning?

Det är enkelt att betta på EuroMillions Superdragningen och dess jackpott på 130 miljoner € (104 miljoner € efter avdrag). Följ bara stegen nedan så kommer du enkelt igång.

1. Gå in på theLotter.se!
2. Skapa ett spelkonto!
3. Välj EuroMillions Superdragning!
4. Välj dina nummer!
5. Betala för dina lottobets!

När du har betalat för dina bets är det bara att vänta på dragningen. Om du skulle missa att kontrollera resultatet går du inte miste om vinster då lottobettingtjänten theLotter Sverige håller koll på dina bets och meddelar dig om du har vunnit. Vinsten sätts sedan in på ditt spelkonto. 

Har jag chans att vinna om jag bettar?

Ja, du har lika stor chans att vinna som de som fyller i en fysisk kupong i ett av EuroMillionsländerna (Frankrike, Spanien, Storbritannien, Irland, Schweiz, Belgien, Luxemburg, Portugal och Österrike). theLotter Sverige har samma antal vinstkategorier och storleken på vinsterna motsvarar de som finns i den officiella EuroMillions Superdragningen.

Vem betalar ut vinsten om jag vinner?  

Det som skiljer sig åt mellan betting och spel med officiella kuponger är att vid betting är det lottobettingtjänsten som betalar ut vinsterna. Mindre vinster betalas ut med inkomsterna från betförsäljningen medan stora vinster, som till exempel jackpottar, betalas ut via vinstförsäkringar, som theLotter Sverige har tecknat. Att alla spelen är vinstförsäkrade garanterar att du får ut din vinst, oavsett hur stor den är.

De vinster som du vinner via lottobetting motsvarar de vinster som vinnarna i det officiella EuroMillions Superdragning får ut i motsvarande vinstkategori efter att de lokala skatterna dragits av. theLotter Sverige tar inte ut någon kommission på vinsterna. Det betyder att om du vinner jackpotten på 130 miljoner € (efter avdrag 104 miljoner €), tar theLotter Sverige inte en enda cent i provision.

Betta tryggt och säkert från Sverige

Att få chansen att betta om en europeisk jackpott på 130 miljoner € (efter avdrag 104 miljoner €) motsvararande cirka 1,5 miljarder svenska kronor (1,2 miljarder efter avdrag) händer inte många gånger om året. Och detta bästa av allt är att det är tryggt och säkert att betta hos lottobettingtjänsten theLotter Sverige.

Om theLotter   

TheLotter grundades 2002 med en affärsidé om att köpa officiella lottokuponger till spelare världen över och till dags dato har företaget betalat ut över 120 miljoner $ i vinster. Sommaren 2020 fick theLotter svensk spellicens och erbjuder nu lottobetting till sina spelare i Sverige på theLotter Sverige.

thelotter.se drivs av Lotto Direct Limited, som är licensierad av Spelinspektionen; Licens 18Li12438. 18+. Spel kan vara skadligt om det inte sker under kontrollerade former. Spela ansvarsfullt. För mer information besök https://www.stodlinjen.se/#!/