Sover du dåligt? Vaknar du sliten med ond rygg istället för utvilad och avslappnad? Äter du värkmedicin eller sömnpiller för att kunna sova ostört en hel natt? Om du svarar ja på dessa frågor så har vi en fråga till dig; hurudan är din säng? 

En bra säng är a och ö när det kommer till god sömn. En bra säng gör under för din sovkomfort och ger dig en bra ergonomisk sovställning som gör att du kan sova ostört hela natten. ILVA, det populära danska möbelhuset, har ett stort urval av sängar som kan hjälp dig med detta. 

ILVA 

1961 startade dansken Jørgen Linden upp en möbelaffär som han döpte till J.L. Møbler. Linden hade en vision och en målsättning, att erbjuda sina kunder trendiga hållbara möbler till förmånliga priser. 

Till en början fokuserade Linden mest på soffor och snart blev möbelvaruhusets kännetecken smarta soffor med färggrann och läcker design. Snart tog också Linden in mer och mer av andra möbler, som bland annat sängar. Sängen blev också en storsäljare. 

År 1977 bytte Linden namn på företaget och på så sätt föddes ILVA. Namnet var en kombination av Lindens hustrus initialer och ordet varuhus. ILVA blev snart det mest populära möbelvaruhuset i Danmark. 

År 2109 sammanslogs ILVA med IDEmøbler och IDdesign på grund av ett ägarbyte år 2013. Numera ägs ILVA av Lars Larsen, grundaren till Jysk. Företaget har expanderat till bland annat Sverige genom franchising. Numera finns det fem fysiska varuhus i Södra Sverige samt en välfungerande och snygg webbshop, som fungerar 24/7. Företaget fortsätter expandera. 

Utbud av sängar 

På ILVA hittar du ett stort utbud av kontinentalsängar, resårbottnar och ställbara sängar i olika storlekar, märken och prisklasser. Ett hett tips är att boka en sängrådgivare på ILVAs hemsida. Med hjälp av en sängrådgivare kan du hitta den perfekta sängen till dig och samtidigt säga farväl till alla sorters sömnproblem. Glöm inte heller att läsa Goda råd till att välja rätt säng och andra artiklar kring val av säng som du hittar på ILVAs hemsida.

Förutom sängar kan du även hitta andra tillbehör till sovrummet får ILVAs breda sortiment. Du hittar bland annat sängbord, madrasser, täcken, dynor och textilier som lakan och överkast. Dessutom kan du hitta allt du behöver till barnrummet också, allt från barnsängar till leksaker. 

Nu bör du inte vänta längre, bättre nattsömn och fin sovrumsinredning väntar dig på ILVA webbshoppen.