Lottofans över hela Europa har väntat otåligt på EuroMillions Superdragning och nu äntligen är den här. Fredagen den 2 december kan du och lottospelare runt om i Europa spela om en jackpott på 130 miljoner € (efter avdrag 104 miljoner €). Om du bor i Sverige kan du spela om den här massiva jackpotten genom att betta på dragningsresultatet.

Vad är EuroMillions Superdragning?

EuroMillions är ett europeiskt transnationellt lotto och några gånger om året arrangerar man en spännande Superdragning. Det speciella med den här händelsen är att startjackpotten är på 130 miljoner € (efter avdrag 104 miljoner €). Och om ingen vinner jackpotten under några dragningar kan den växa upp till 240 miljoner €.

EuroMillions har delat ut helt otroliga jackpottar

Under åren har EuroMillions slagit sitt eget jackpottrekord flera gånger. I juli 2022 gick en jackpott på 230 miljoner € till en spelare i Storbritannien. Rekordet innan dess var på 220 miljoner € och den togs hem av en spelare i Frankrike i oktober 2021 och tidigare samma år, i slutet av februari, vann en schweizare jackpotten på 210 miljoner €.

Hur det kommer att bli med jackpotten i den kommande Superdragningen på fredag vet ingen. Kanske vinner någon den redan i första dragningen eller så kanske den fortsätter att växa under några dragningar och nå taket på 240 miljoner €.

Betta på EuroMillions Superdragning från Sverige

Du kan betta på resultatet i EuroMillions Superdragning hos lotteribettingtjänsten theLotter Sverige istället för att åka ner till något av de nio europeiska länderna (Belgien, Frankrike, Irland, Luxemburg, Portugal, Schweiz, Spanien, Storbritannien och Österrike) som säljer lottokuponger till Superdragningen.

Det är smidigt och säkert att betta om jackpotten på 130 miljoner € (104 miljoner € efter avdrag) och de öviga tolv vinsterna. Följ bara punkterna nedan så är du med i årets sista EuroMillions Superdragning!

1. Gå in på theLotter.se!
2. Klicka på EuroMillions i lotterilistan!
3. Välj dina nummer!
4. Betala för dina lottobets!
5. Vänta på dragningen!

Hos theLotter Sverige kan du välja mellan tre spelformer. Ett standardspel gäller för en dragning, i ett systemspel spelar du med fler nummer i olika kombinationer och den sista varianten är andelsspel. Ett andelsspel består av många lottorader som har delats i flera lika stora delar och du väljer hur många delar, så kallade andelar, du vill köpa.

Vem betalar ut vinsterna?

Det som skiljer sig åt mellan lottobetting och att spela med officiella lottokuponger är att vid betting hos theLotter Sverige är det lotteribettingtjänsten som betalar ut vinsterna. Mindre vinster betalas ut med inkomsterna från betförsäljningen medan stora vinster, som till exempel jackpottar, betalas ut via vinstförsäkringar som theLotter Sverige har tecknat med försäkringsbolag. Detta betyder att det är garanterat att alla vinster betalas ut.

De vinster som du vinner via lotteribetting motsvarar de vinster som vinnarna i det officiella lotteriet får ut i motsvarande vinstkategori efter att de lokala skatterna dragits av. theLotter Sverige tar inte ut någon kommission på vinsterna.

“Vi är glada över att kunna erbjuda våra svenska spelare möjligheten att betta om 130 miljoner € (104 miljoner € efter avdrag), speciellt i tider som dessa. Det är en fantastisk jackpott som man kan göra mycket kul med”, säger theLotter Sverigerepresentanten John Ryott.

Om theLotter

Lotteritjänsten theLotter grundades 2002 och affärsidén gick ut på att köpa lottokuponger till spelare oavsett var de bodde så att de kunde delta i globala lotterier. Företaget fick svensk spellicens 2020 och erbjuder nu betting på internationella lotteriers utfall för sina spelare i Sverige.

thelotter.se drivs av Lotto Direct Limited, som är licensierad av Spelinspektionen; Licens 18Li12438. 18+. Spel kan vara skadligt om det inte sker under kontrollerade former. Spela ansvarsfullt. För mer information besök https://www.stodlinjen.se/#!/