Väldigt få lotterier i världen är så sensationella som italienska SuperEnalotto. Italiens största och populäraste lotto och dess gigantiska jackpottar har skapat rubriker i 25 år. Oddsen är svåra att slå och därför fortsätter jackpottarna att växa.

Nu har SuperEnalotto sedan länge slagit alla sina tidigare rekord och är för närvarande den största lotterijackpotten lottospelare kan spela om. Utan jackpott-tak kan man inte säga hur stor jackpotten kommer att bli innan någon vinner den, men en sak är säker: det kan dröja länge innan ett sådant här tillfälle kommer igen.

De goda nyheterna är att även du som är bosatt i Sverige kan vara med och spela om jackpotten på 263.5 miljoner € (efter avdrag 210.8 miljoner €) genom att betta på det officiella SuperEnalottos dragningsresultat hos theLotter Sverige.

Vad är SuperEnalottos tidigare rekord?

SuperEnalotto har delat ut många av Europas största lotterivinster. Dess största jackpott någonsin, som snart kommer att överträffas av denna nuvarande jackpott, vanns i dragningen den 13 augusti 2019. En kupong köpt i den italienska staden Lodi i Lombardiet matchade alla sex numren och gjorde spelaren till den tidens största europeiska jackpottvinnare. Vinsten var på fantastiska 209 miljoner €.

Sedan dess har fyra europeiska jackpottar varit större än 209 miljoner €. Samtliga delades ut av EuroMillions, ett transnationellt europeiskt lotteri. Det nuvarande europeiska lottorekordet är på 230 miljoner € som en anonym spelare vann i EuroMillionsdragningen den 19 juli 2022. När någon vinner SuperEnalottos nuvarande jackpott på 263.5 miljoner € (efter avdrag 210.8 miljoner €) kommer vinsten att inte bara vara SuperEnalottos största jackpott utan även Europas största lotterivinst.

Spänningen stiger för varje dragning och vetskapen om att en sådan här enorm jackpott kan gå åt när som helst får italienarna att köa hos sina lokala lotteriombud. Ingen vill missa chansen till en historisk jackpott.

Du behöver inte stå i långa köer då du kan betta på SuperEnalottos resultat online hos theLotter Sverige och ha samma chans att vinna som de som lämnar in sina lottokuponger hos de lokala lotteriombuden i Italien.

Hur bettar man om SuperEnalottos jackpott?

SuperEnalotto är ett mycket enkelt lotterispel. Allt du behöver göra är att matcha de sex vinnande numren. Lotteriet har inga tilläggsnummer som du behöver oroa dig för. Den magiska ingrediensen som gör alla dessa superhöga jackpottar möjliga är SuperEnalottos stora nummerintervall på 1-90. Det gör att vinstoddset för huvudvinsten är 1 av 622 614 630.

Med theLotter Sverige är det enkelt att betta på SuperEnalottos resultat var som helst. Betting sker i fyra enkla steg:

1. Gå in på theLotter Sverige och skapa ett konto!
2. Välj SuperEnalotto från listan med över 50 internationella lotterier!
3. Välj dina nummer antingen manuellt eller slumpa fram dem med snabbvalet!
4. Slutför din beställning genom att välja din betalningsmetod!

Så lätt var det! När din beställning har bekräftats kommer du att se all information om dina bets på ditt spelkonto. Om du vinner kommer theLotter Sverige att meddela dig och din vinst sätts in på spelkontot – utan provision!

SuperEnalottos dragning

SuperEnalotto har dragning på tisdag, torsdag och lördag. Om jackpotten faller ut börjar nästa series jackpott på två miljoner euro och sedan kommer det att ta väldigt lång tid för den att klättra tillbaka till den fantastiska nivån på 263.5 miljoner € (efter avdrag 210.8 miljoner €).

Om theLotter

TheLotter grundades 2002 med en affärsidé om att köpa lotterikuponger till spelare världen över och till dags dato har företaget betalat ut över 110 miljoner € i vinster. Sommaren 2020 fick theLotter svensk spellicens och erbjuder nu lotteribetting till sina spelare i Sverige via theLotter Sverige.

thelotter.se drivs av Lotto Direct Limited, som är licensierad av Spelinspektionen; Licens 18Li12438. 18+. Spel kan vara skadligt om det inte sker under kontrollerade former. Spela ansvarsfullt. För mer information besök https://www.stodlinjen.se/#!/