På bara ett år har brott från migranter riktat mot tyskar ökat med nästan 24 procent. Ökningen beskrivs som en konsekvens av förbundskansler Angela Merkels tidigare öppna gränser-politik som ledde till 2015 års asylkaos och systemkollaps i mottagandet i flera EU-länder, inte minst Sverige.

Siffrorna kommer från den federala tyska polisen BKA och visar att drygt 39 tusen tyskar utsattes för brott från migranter under 2017, vilket är nytt rekord. Året innan var motsvarande siffra drygt 31.500. Det är en ökning på nära 24 procent.

Statistiken kan också beskrivas som att 107 tyskar varje dag året runt utsätts för brott förövade av migranter. Trenden är dessutom uppåtgående.

Under 2017 utsattes 112 tyskar för mordförsök där förövaren var migrant. BKA-rapporten uppmärksammar även det ökande hotet från muslimsk terrorism till följd av det mångmiljonhövdade inflödet av migranter till Tyskland och att våldsbejakande jihadister gömmer sig bland migranterna under förespegling av att vara flyktingar.

”På grund av flyktingsituationen har det blivit möjligt för terroristorganisationer att smuggla in potentiella mördare och finansiärer till Tyskland”, skriver man i rapporten och pekar också på att detta leder till en ökad radikalisering av migranter som sedan tidigare befinner sig i Tyskland.

Förra månaden iscensattes ett upplopp i den tyska staden Ellwangen av runt 200 afrikanska migranter i ett försök att stoppa utvisningen av en kongolesisk man. Polisen tvingades kapitulera, släppa mannen fri och fly från platsen.

Våld i tyska skolor i områden med hög andel migranter uppges också vara ett ökande problem i Tyskland. Nyligen väckte ett fall stor uppmärksamhet där en mamma i Frankfurt, vars dotter mobbats i skolan för att hon var blond och kristen, fick rådet från skolans rektor att beordra flickan att bära hijab för att få slut på trakasserierna.

Tidigare år larmade dåvarande ordföranden för det tyska lärarfacket, Heinz-Peter Meidinger, om att man håller på att förlora kontrollen över skolor där över 70 procent av eleverna är migranter. Det handlar bland annat om att attacker mot kvinnliga lärare och elever med judiskt ursprung blivit mer eller mindre vardag.

I en intervju med den tyska tidningen BILD berättade Meidinger också att filmer med den muslimska terrormilisen IS halshuggningar och annan IS-propaganda ”sprids som skogsbränder” på dessa skolor.

I en anslutande artikel berättade en judisk elev om hur han attackerats av en grupp arabiska muslimer på ett tåg i Berlin därför att han lyssnade på en låt som sjöngs på hebreiska.

”Berlin är vår stad nu och här lyssnar vi inte på smutsig judisk musik” ska gänget ha sagt i samband med att de gav sig på den judiske skoleleven. Ett dödshot ska också ha uttalats av en av angriparna: ”Om jag hade en kniv skulle jag ha dödat dig… Om jag ser dig här igen gör jag slut på dig”.

I videon ovan redogör Infowars-profilen Paul Joseph Watson för den senaste tidens utveckling i Tyskland relaterad till det enorma inflödet av migranter. Videon uppges på grund av dessa obekväma innehåll vara bannlyst av Tyskland som förmått Youtube att blockera den för tyska tittare.