I en intervju berättar Dr. Michael Yeadon, tidigare chefsforskare och vice ordförande för allergi- och andningsforskning hos Pfizer, att man ljög för allmänheten om varje aspekt av covidpandemin.

– Vi har ljugits för av regeringstjänstemän och företagstyper om absolut allt för att hantera denna så kallade viruspandemi, säger Yeadon.

– Allvaret i hoten mot folkhälsan, nödvändigheten av nedstängning, asymtomatisk överföring, användning av masker, masstestning och slutligen vacciner. Varje enskild del av narrativet är en lögn, vetenskapligt bevisad.

LÄS ÄVEN: MSB: Vi har lärt av pandemin att svenskarna är lydiga

Yeadon fortsätter med att mer detaljerat förklara sina fynd och betonar vikten av att alla som lyssnar på intervjun personligen sprider ordet.

– De är inte rädda för mig eftersom de tror att jag inte kommer att höras. Så snälla lyssna, det jag ber är att du ska memorera två eller tre av de kraftfulla sakerna jag just berättade för dig och berätta för tio andra personer. Massmedia kommer aldrig att berätta för dem.

Digitalt ID

Vidare säger Yeadon att globalisternas system för fullspektrumkontroll är redo att gå in i sin driftsfas och nyckelingredienserna, digitalt ID och centralbankers digitala valutor, är på väg att implementeras.

– Digitalt ID är hjärtat av tyranni, sa Yeadon.

– Vi är nära den punkt där de kommer att säga: ”Om du inte tar din nästa spruta kommer du inte att få köpa bensin, resa eller köpa mat”. Det här systemet är redo att användas.

LÄS ÄVEN: Svenska folket: Pandemi ger skäl att pausa demokratin